Gustav III:s Boulevard 46, 169 73, Solna
Undersökning hos modern tandvård | Renaissance Dental

Undersökning

Högkvalitativ tandbehandling vid Renaissance Dental börjar med en exakt diagnos. Det är en grundlig undersökning och den korrekta diagnosen som är nyckeln till en effektiv behandlingsprocess och tillförlitliga resultat.

Värkande tänder och tandkött? Vill du planera implantation eller proteser, korrigera bett eller återställa tänderna?

Modern tandvård center Renässans Dental har dagens mest avancerade medicinsk utrustning. Alla undersökningar utförs av högkvalificerade läkare.

I sitt arbete använder klinikens specialister högprecisionsradiodiagnostisk apparat - OPG (OrthoPantoGram) digital röntgenenhet som skapar panoramaradiogram. CBCT (Cone Beam Computed Tomography) — kottstråle computertomografi. Med hjälp av detta erhålls mycket informativa 3D-projektionsröntgenbilder av tänder, käkar och näshålor. Intraoral skanner är en enhet för 3D tänder skanning.

Dessutom är varje tandläkarrum utrustat med tandröntgenenheter med radiovisiografer. Detta gör det möjligt att ta riktade bilder av tänder, vilket ger hastighet, komfort och noggrannhet under behandlingen.

Modern datordiagnostisk teknik gör det möjligt att minimera röntgenstrålningsnivån för att uppnå högsta grad av säkerhet för patientens hälsa i huvudsak.

Vi garanterar våra patienter oöverträffad kvalitet på behandlingen i kombination med välkomnande psykologisk miljö.


Ring oss idag om du fortfarande har några frågor: 08 650 10 60, eller boka en rådgivning online. 

Vi väntar alltid på dig på adressen: Gustav III:s Boulevard 46, 169 73 Solna