Gustav III:s Boulevard 46, 169 73, Solna
Allmäntandvård | Tandvård Solna | Renaissance Dental

Allmäntandvård

Majoriteten av patienter med tand- och tandköttssjukdomar kommer först och främst till tandterapeut.

Moderna metoder för allmäntandvård, som tjänar som vägledning för alla våra specialister, tillåter att identifiera patologier i de tidigaste stadierna och bevara tänder även i svåra fall.

Smärta under behandlingen är också en sak av det förflutna: i vårt arbete använder vi de senaste säkra bedövningsmedel, vilket gör det möjligt för oss att ge bekväm och smärtfri tandvård oavsett fallets komplexitet.  Även för patienter med dentofobi är behandling under sedering möjlig.

Terapeutisk behandling innefattar även restaurering av tänder vid stadiet när det inte finns något behov av att installera kronor, bryggar eller implantat.

Tandläkare i Renaissance Dental klinik i Solna-distriktet ger alla typer av allmäntandvård:

Kom ihåg att det är eliminering av problemet i ett tidigt skede som förhindrar utvecklingen av många allvarliga sjukdomar och utesluter komplikationer.

Letar du efter en tandläkare i Stockholm?  Bok ett möte med vår specialist på Renaissance Dental, och du ska få ett omfattande utbud av tjänster, inklusive diagnos, profylax, förebyggande och behandling av olika sjukdomar och problem av munhålan. Hög professionalism hos våra tandläkare, liksom användning av modern utrusning gör det möjligt för oss att lösa många tandproblem utan lätt, snabbt, billigt och utan obehag för patienterna.


Ring oss idag om du fortfarande har några frågor: 08 650 10 60, eller boka en rådgivning online. 

Vi väntar alltid på dig på adressen: Gustav III:s Boulevard 46, 169 73 Solna