Gustav III:s Boulevard 46, 169 73, Solna

Om oss


solnadental
tandläkare
tandläkare solna

Renaissance Dental klinik har framgångsrikt arbetat med patienter sedan februari 2017. Chefsläkare och Chef för kliniken är Vladimir Salop, en legitimerad tandläkare med högre medicinsk utbildning, en praktiserande tandläkare sedan 2001, deltar regelbundet i internationella dental konferenser, och en implantology kursens lärare.

När vi öppnade kliniken, först och främst tänkte vi på din komfort - vänliga personal, mysig atmosfär, välordnad inredning - allt detta gör att du kan koppla av och känna dig lugn och självsäker.

I vår klinik behöver du inte sitta i kön - mottagningen är efter överenskommelse. Vi erbjuder personlig tandvård av hög kvalitet i en lugn och bekväm miljö.

För att kunna erbjuda tandvård på högsta professionella nivå är vår klinik utrustad med den bästa medicinska utrustningen från ledande tillverkare. Behandlande tandläkare är högkvalificerade specialister som har betydande erfarenhet inom sina områden.

Kreditvärderingsmodell

I samarbete med

Medlem i privattandläkarna

Medlem i tandläkarförbundet

Hitta oss


Kliniken ligger i nordöstra Stockholm i Solna. I ett modernt affärscentrum på 3:e våningen, inte för långt från förorts tågstation och busshållplats. Vill du veta mer om oss eller boka tid? Ring oss: 08 650 10 60, eller boka en rådgivning online. Vi väntar alltid på dig på adressen: Gustav III:s Boulevard 46, 169 73, Solna.