Gustav III:s Boulevard 46, 169 73, Solna
Tandblekning Solna | Renaissance Dental | Klinikblekning

Tandblekning

Tandläkare av Renaissance Dental tandvård använder endast effektiva och säkra mediciner och blekningsmetoder i sitt arbete. Beroende på dina önskemål, tillståndet av emalj och oral hälsa i allmänhet väljer läkaren det lämpligaste schemat för blekning.

Renaissance Dental klinik är den officiella representanten för de två bästa tillverkarna av blekningssystem - Philips Zoom eller Opalescence.

Varje system har sina fördelar och indikationer för användning, olika kompositioner och metoder för inverkan på emalj. Men ändå finns det en sak gemensam för dem - det är den utmärkta kvaliteten på kompositionerna, som inte bara effektivt och noggrant bleker tänderna för önskat resultat, men har också omsorgskomponenter som har en positiv effekt på tändernas naturliga emalj.

Välj ditt alternativ:

  • Professionell hygien i munhålan

Med hjälp av professionell rengöring av munhålan i vår tandläkares stol kan du uppnå utmärkta resultat: helt bli av med tandsten, gammal plack och returnera tändernas naturliga vithet.

  • Express blekning i kliniken

Innebär tändernas avfärgning inom kort tid (1-2 timmar) i en tandstol. I detta fall isolerar läkaren tandköttet och applicerar en vätska med högt innehåll av aktiv substans till tänderna under en viss tid på 20-40-60 minuter (kompositionen beror på den valda medicinen). Denna blekning utförs endast under kontroll av en erfaren specialist. För att konsolidera och stärka den uppnådda effekten rekommenderar vi att hemma bär du skenor fyllda med bleknings gel eller kommer för upprepningsproceduren. Efter proceduren kan tändernas känslighet uppträda under en kort tid.

  • Hem blekning system 

Du kan bleka dina tänder hemma med hjälp av specialtillverkade skenor och bleknings gel. Vid rådgivning kommer läkaren att välja det system och komposition som passar i ditt specifika fall. Skenor måste fyllas med en speciell gel och bäras över natten eller under en period av 30 minuter till 2 timmar (beroende på typ av medel). Den maximala effekten uppnås på en vecka och varar länge. Detta är ett mildt sätt att bleka. Lämplig för känsliga tänder.

  • Blekning av mörkade "döda" tänder

Under denna blekning gör läkaren de döda, missfärgade tänderna ljusare försiktigt från insidan. Väteperoxid (3%) injiceras i rotkanalen för 3-5 dagar, och tanden återställer sin ursprungliga färg.

Tandblekning är inte en medicinsk behandling och är ofta patienternas initiativ, det är därför det finns praktiskt taget inga kontraindikationer för denna procedur. Men det kan finnas vissa fall när vi rekommenderar våra patienter att undvika blekning:

  • under graviditet och amning
  • med långvarig användning av vissa antibiotika och mediciner (kolla listan med din läkare)
  • tandförfall, sprickor i emalj och / eller lösa kanter av plomber och kronor
  • för patienter under 18 år
  • om patienten röker och inte planerar att ge upp denna vana (resultatet blir implicit och kortsiktigt)

Observera att plomber, inlägg, kronor, faner osv. ändrar inte deras färg efter blekningsproceduren.

Erfaren tandläkare av Renaissance Dental erbjuder ett individuellt tillvägagångssätt och tillförlitliga resultat. 


Ring oss idag om du fortfarande har några frågor: 08 650 10 60, eller boka en rådgivning online. 

Vi väntar alltid på dig på adressen: Gustav III:s Boulevard 46, 169 73 Solna