Opalescence® 10% och 16%

Opalescence Stockholm
Opalescence Solna
  • Blekning med individuellt anpassade skenor
  • Klibbig, viskös gel stannar kvar och håller blekskenan pa plats
  • Större delen av behandlingen sker hemma, sparar tid i behandlingsstolen
  • Appliceras dag eller natt
  • Två koncentrationer, tre smaker
  • PF-gel innehåller PF (P för kaliumnitrat, F för fluorid), vilket hjälper till att bibehålla tandemaliens hälsa under hela blekningsförfarandet.

Opalescence-gelens klibbande och viskösa konsistens läcker inte ut ur blekskenan som andra blekgeler kan göra, och den klibbiga gelen medverkar till att hålla skenan säkert och bekvämt på plats. Opalescence blekgel innehåller PF (P för kaliumnitrat och F för fluorid) som hiälper till att bibehålla tandemaliens hälsa under hela blekningsförfarandet. Tjugo procent vatteninnehåll förebygger dehydrering och färgrecidiv, vilket gör Opalescence till en av de pålitligaste blekgelerna som finns. En universitetsstudie påvisar att gelen förblir verksam i 8 ~10 timmar vid blekning över natten. Det innebär att patienten ser resultat snabbt, vilket ökar compliance. Opalescence finns att få i många olika koncentrationer, sammansättningar, smaker och satskombinationer för att möta dina patienters olika blekningsbehov.

Tillämpningar
För ett strålande vitt leende! Blekning av hela tandbågen. För att underlätta att uppfylla patientens önskan om ljusare färg på tänder och tandersättningar rekommenderas blekning av hela tandbågen innan fyllningar eller andra ersättningar som komposit, skalfasader och kronor görs på framtänderna.

Opalescence Pris

1. Tryck ut en tredjedel till hälften av inne-hållet i en spruta med Opalescence PF-gel i blekskenan
2. Se till att tänderna är noga rengjorda innan blekskenan förs på plats i munnen.

Opalescence Stockholm Sverige

3. Skölj munnen med vatten två gånger med blekskenan på plats. Nu börjar användningstiden. Observera: Om tänderna blir mycket känsliga och ilar ska du ta ut skenorna direkt och rådfråga din tandläkare
4. När användningstiden har gått, tar du ut skenan, borstar av tänderna och rengör skenan med en mjuk tandborste och kallt vatten.